Fuglebjerget - Ove Vith

Fuglebjerget

Fuglebjerget

0 0 5 Författare: Ove Vith
E-bok.
Katanien er et fattigt kongerige, der ligger gemt imellem de høje bjerge. Landet bliver regeret af kong Theodubar og hans dronning Vihda, som styrer den fattige befolkning med hård hånd. Deres 12-årige søn, prins Harak, er vant til at blive forkælet og beskyttet, men kort efter sin tolv års fødselsdag beslutter han sig for at bryde med den overbeskyttede tilværelse. Der er nemlig brug for ham, hvis de sjældne blå fugle skal reddes fra udryddelse. På sin rejse opdager Harak, at der måske findes et alternativ til den undertrykkelse og udnyttelse, som hans familie har udsat befolkningen for i årevis. Men vil han kunne gøre op med det og skabe et bedre samfund?

Ove Vith er en dansk forfatter, billedkunstner og tidligere folkeskolelærer. Han har blandt andet skrevet flere børnebøger i fantasygenren.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-05-29
ISBN: 9788726371369
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis