Provlyssna
Søjler af ild - Wilbur Smith

Søjler af ild

Søjler af ild

4,25 4 5 Författare: Wilbur Smith Inläsare: Thomas Jacob Clausen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
1754. Theo og Constance Courtney er søskende, opvokset i Indien, og har været uadskillelige siden barnsben. Da deres forældre omkommer på tragisk vis, bliver de tvunget fra hinanden.
Theo, der hjemsøges af skyldfølelse og ansvar for sin søster, er en enspænder, og han melder sig til den britiske hær i krigen mellem Frankrig og Storbritannien om kolonimagten i Nordamerika. I mellemtiden har Constance mistet al tro på det gode i mænd og brugt sin skønhed til at manipulere sig vej til Frankrig, hvor hun bliver en del af overklassen. Hun ender på forskellige mænds nåde ved fronten ved den franske hærs slagmark i Nordamerika.
Da de to søskende finder ud af, at deres skæbner igen fletter sig sammen, må de sande, at den hævn og tilgivelse, som de begge så desperat søger, kan ende med at koste dem livet ...

Wilbur Smith blev født i Centralafrika i 1933. Efter en karriere i skattevæsenet blev han forfatter på fuld tid, da hans debutroman "Når løven jager" fra 1964 blev en stor international bestseller. I dag er Wilbur Smiths bøger oversat til 26 sprog og solgt i over 120 millioner eksemplarer verden over. Han har haft utallige bestsellerplaceringer og vundet et hav af priser.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Jan Pock-Steen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-06-29
Längd: 15T 18M
ISBN: 9788726518856

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-05-01
ISBN: 9788711984161
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis