Provlyssna
Lucifers evangelium - Tom Egeland

Lucifers evangelium

Lucifers evangelium

3,83 194 5 Författare: Tom Egeland Uppläsare: Peter Bøttger
Ljudbok.
“Djævelsk god ... Lucifers evangelium er velskrevet, så det batter. Så til dem der venter på en ny bog af Dan Brown: Glem Mr. Brown. Tom Egeland vinder superligaen i år. VG

Fundet af et gådefuldt manuskript fra oldtiden sætter en lavine af rituelle drab i gang gennem hele Europa. Arkæologen og enspænderen Bjørn Beltø, som har fået manuskriptet i sin varetægt, er i livsfare. På flugt fra en dommedagssekt hvirvles Beltø ind i en verden af faldne engle, gammeltestamentlige myter og konspirationsteorier. Sammen med en bedårende, men stum, kvindelig forsker, sætter Beltø sig for at løse gåden om Lucifers evangelium.

Samtidig fortælles en historie fra 1970’ernes Rom om teologiprofessor og dæmonolog Giovanni Nobile, hvis liv forvandles til et mareridt efter et sensationelt fund fra det gamle Ægypten. Hans datter kidnappes, og Nobile står ansigt til ansigt med ondskab og religiøs fanatisme.

Tom Egeland har skrevet en forrygende og eventyrlig spændingsbog om et mystisk manuskript og en dødelig gåde.

Copyright © 2009 H. Aschehoug & Co., Oslo
Oversat af Sara Koch fra Lucifers evangelium

spændende bøger, arkæologi, religion, sekter, Norge
Språk: Danska Kategori: Spänningsromaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2014-07-02
Längd: 12T 29min
ISBN: 9788771623963
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis