Provlyssna
Savua taivaalla - Mikaela Nykvist

Savua taivaalla

Savua taivaalla

3,62 26 5 Författare: Mikaela Nykvist Inläsare: Elina Saarela
Ljudbok.
E-bok.
On vuosi 1852, kesä on harvinaisen lämmin ja vesi loppuu kaivoista. Juuri silloin joku on huoleton tulen kanssa – ja päivän päätyttyä Waasa on palanut maan tasalle.

Elna on peltotöissä, kun hän huomaa, että palaa. Elna selviää palavasta helvetistä, mutta matka jää pysyvästi hänen mieleensä. Amalia puolestaan istuu peilin edessä, kun piika varoittaa lähestyvästä palosta. Elna ja Amalia päätyvät samaan paikkaan Runsorin kylään, jossa Alfred ottaa pakenevan kaksikon huomaansa.

Kaupungin jälleenrakennus kestää kauan, ja monet päätökset ovat poliittisia. Savua taivaalla on historiallisiin tapahtumiin perustuva kertomus rakkaudesta, luokkaeroista ja yhteen kietoutuvista kohtaloista. Teos aloittaa kolmiosaisen Runsor-sarjan.

Mikaela Nykvist on suomenruotsalainen kirjailija. Hän työskentelee informaatiotutkimuksen parissa, mutta käyttää lähes kaiken vapaa-aikansa kirjoittamiseen. Nykvistin Runsor-sarja on saanut erittäin positiivisen vastaanoton.
Språk: Finska Kategori: Romaner Serie: Runsor: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-07-31
Längd: 10T 51min
ISBN: 9788726375985

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-07-31
ISBN: 9788726375947
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis