Provlyssna
Snefald - Helene Tursten

Snefald

Snefald

3,96 1386 5 Författare: Helene Tursten Uppläsare: Githa Lehrmann
Ljudbok.
E-bok.
Kriminalinspektør Embla Nyström er på ferie i det nordlige Dalsland, da hun får et opkald fra sin morbrors fætter. Han har fundet en død mand i en af sine udlejningshytter. Da Embla når frem, ser hun, at der er tale om en likvidering, og at den afdøde er en af de største bandeledere af organiseret kriminalitet i Sverige. Han er også en af dem, der mistænkes for at stå bag hendes ungdomsvenindes forsvinden fjorten år tidligere. En sag, der forblev uopklaret. Kort efter bliver flere personer i gangsterbossens inderkreds fundet myrdet.
Kan jagten på de skyldige give Embla svar på, hvad der skete dengang? Er der en chance for, at hendes veninde stadig lever?

"Snefald" er tredje fritstående bog i den svenske krimiserie om Embla Nyström efter "Jagtmark" og "Sandgrav".

Helene Tursten (f. 1954) er en svensk krimiforfatter. Hun er uddannet sygeplejerske og tandlæge, men debuterede i 1998 med "Den knuste tang-hest" og er siden blevet forfatter på fuld tid. Hun fik hurtigt en stor læserskare, hendes bøger er oversat til blandt andet norsk, dansk, engelsk og tysk, og mange af dem er desuden filmatiseret.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Embla Nyström: 3 Översättare: Charlotte Glahn

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-07-31
Längd: 9T 58min
ISBN: 9788726595093

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-08-13
ISBN: 9788711986431
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis