Provlyssna
PS. Trænger til flødeskum (og diller) - Jeanett Veronica Hindberg

PS. Trænger til flødeskum (og diller)

PS. Trænger til flødeskum (og diller)

3.52 149 5 Författare: Jeanett Veronica Hindberg Inläsare: Josefine Graakjær Nielsen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Jeanett er som alle andre kvinder på 40 år. Og så alligevel ikke. Hun er alenemor til en teenager, hører Nik & Jay og har indset, at alle de lækre mænd pludselig ikke er ældre, men yngre end hende selv. Hun eksperimenterer med at forene sin fastekur med sin besættelse af flødekager og bruger alt for mange penge på tøj fra Zalando.com. Eller, det gjorde hun, indtil posten en dag ringede på og leverede en pakke med sexlegetøj til hende. Nu tør hun ikke bestille pakker, før der er kommet et nyt postbud.

Om fire måneder fylder Jeanett 41 år. Til den tid skal hun have tabt sig og fået noget ordentlig sex. Gerne med sangeren Joey Moe, en af dem fra dating.dk - eller ham den unge medarbejder nede i Kvickly, der altid smiler så frækt til hende. Og så skal hun have fundet et arbejde.

Hendes far synes, hun skal skrive en bog om zombier. Men det gider Jeanett ikke. I stedet går hun i gang med at skrive alt det ned hun oplever i de fire måneder, der er til hendes fødselsdag.

Fire måneder, hvor intet går helt som planlagt.
'P.S. Trænger til flødeskum (og diller) er en hudløs ærlig fortælling i dagbogsform.

Forfatteren Jeanett Veronica Hindberg blev kendt som internetfænomenet 'Bitterfissen Bethany' - den i lang tid hemmelige blogger, som lagde sig ud med alt og alle, ikke mindst en perlerække af kendte danskere. Hun udgav i 2012 bogen 'En Bitterfisses Bekendelser'.

'P.S. Trænger til flødeskum (og diller)' er hendes første bog under eget navn. Her begraver Jeanett Veronica Hindberg for altid sit alterego og beskriver bl.a., hvilke mange udfordringer, der fulgte med den pludselige berømmelse.
Språk: Danska Kategori: Erotiskt Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2014-07-30
Längd: 6T 48M
ISBN: 9788711323472

Mer info om e-boken:

Förlag: Turbine Forlaget
Utgiven: 2014-05-07
ISBN: 9788771417609
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis