Provlyssna
Den onde søster - Karen Dionne

Den onde søster

Den onde søster

4,03 2793 5 Författare: Karen Dionne Inläsare: Iben Haaest
Ljudbok.
E-bok.
I femten år har Rachel Cunningham siddet i frivilligt eksil på et psykiatrisk hospital, da hun er overbevist om, at hun er ansvarlig for sine forældres død. Men da hun får nye oplysninger om drabene, vender Rachel hjem for at lede efter svar. Til stedet, hvor hun altid har følt sig mest tryg: familiens store bjælkehytte i de afsidesliggende skove i Upper Peninsula, Michigan.
I takt med at Rachel bliver klogere på, hvad der i virkeligheden skete den skæbnesvangre dag, hendes forældre blev myrdet, må hun sande, at hjem kan være et sted fyldt med ubeskrivelig ondskab.

"’Den onde søster’ er vanvittigt spændende og helt umulig at lægge fra sig. Dionne beviser, at hun er en af de bedste spændingsforfattere, vi har i dag." – Karin Slaughter

Karen Dionne (f. 1953) er en erfaren skribent og forfatter og medlem af International Thriller Writers. Hendes bøger er oversat til flere sprog.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Kim Langer

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-08-03
Längd: 10T 1min
ISBN: 9788726571028

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-07-03
ISBN: 9788711986370
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis