Provlyssna
Hummerens skjold - Caroline Albertine Minor

Hummerens skjold

Hummerens skjold

3,06 80 5 Författare: Caroline Albertine Minor Uppläsare: Laura Drasbæk
Ljudbok.
E-bok.
De tre Gabel-søskende lever vidt forskellige liv: Ea er flyttet til San Francisco, hvor hun bor sammen med fotografen Hector og hans datter Coco, Sidsel er enlig mor til Laura og arbejder som konservator på et museum i København, mens deres egenrådige lillebror, Niels, lever som plakatopsætter og uden fast bopæl. Med årene er forskellighed blevet til afstand, men over fem dage i april må de på ny tage stilling til hinanden og deres fælles historie. Sidsel er nødt til at bede Niels om en tjeneste, der udfordrer hans selvvalgte ensomhed, og Ea giver lyd fra USA. I håb om at få kontakt til deres mor har hun besøgt clairvoyanten Bee Wallens. Der er et spørgsmål, som har meldt sig med påtrængende nødvendighed.

'Hummerens skjold' er en fortælling om familiens mytologi. Om at svigte og yde omsorg, om brudte forbindelser og de forbindelser, der overskrider forventninger, formåen og indimellem livet selv.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Gutkind
Utgiven: 2020-08-20
Längd: 7T 31min
ISBN: 9788743400110

Mer info om e-boken:

Förlag: Gutkind
Utgiven: 2020-08-20
ISBN: 9788743400103
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis