Provlyssna
Familien Bridgerton. En fortryllende hemmelighed - Julia Quinn

Familien Bridgerton. En fortryllende hemmelighed

Familien Bridgerton. En fortryllende hemmelighed

4,35 350 5 Författare: Julia Quinn Uppläsare: Tammi Øst, Camilla Lau, Pelle Emil Hebsgaard
Ljudbok.
LONDON, 1815. Selvom Sophie Beckett er datter af en jarl, er hun blevet degraderet til tjenestepige af sin stedmor. Derfor er hendes chancer for at snige sig ind til Lady Bridgertons maskebal minimale. Men gemt bag en maske kan ingen genkende hende, og da det lykkes, og hun møder den unge, flotte Benedict Bridgerton, føler hun sig som prinsesse for en aften. Desværre ved hun, at enhver fortryllelse ophører ved midnat.

Benedict derimod kan ikke slippe tanken om den smukke, mystiske kvinde i den sølvfarvede kjole. Hvem var hun, og hvordan finder han hende igen?

En fortryllende hemmelighed er tredje bind ud af otte i den verdenskendte romantiske serie om Familien Bridgerton. Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden.

En fortryllende hemmelighed findes også i en lydbogsversion, som er beriget med musik og lydeffekter. Versionen her er uden musik og lydeffekter.

Familien Bridgerton får premiere som tv-serie hos Netflix i 2020.
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Christa Leve Poulsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2020-08-28
Längd: 10T 59min
ISBN: 9788772382647
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis