Provlyssna
Skjulte minder - Maggie O’Farrell

Skjulte minder

Skjulte minder

3,22 116 5 Författare: Maggie O’Farrell Uppläsare: Karin Rørbech
Ljudbok.
E-bok.
Medrivende roman om to kvinder, der forbindes over 50 år gennem kunst, kærlighed, svig, hemmeligheder og moderskab. Fra forfatteren bag ”Det rette sted.”
Unge Lexie Sinclair føler sig fanget af livet på landet. Hun møder tilfældigvis den flamboyante Innes Kent, en kunstredaktør, der går med æggefarvede slips. Lexie kan ikke vente på, at hendes liv skal begynde og rejser til London. Innes introducerer hende til den spændende bohemeverden i efterkrigstidens Soho. Lexie bliver kunstskribent, lærer kunst og kunstnere at kende og griber ud efter livet med stor livslyst og kærlighed med Innes ved sin side. Senere, i nutidens London, kæmper Elina og Ted efter den svære fødsel af deres første barn. Elina kæmper for at forene moderskabets krav og forventninger med følelsen af sig selv som kunstner, og Ted foruroliges af minder fra sin barndom, minder, der ikke stemmer overens med hans forældres version af begivenhederne. Da Ted begynder at søge efter svar, afsløres et ekstraordinært portræt af to kvinder, adskilt af 50 år, men forbundet på måder, som ingen nogensinde kunne have forventet.

VINDER AF COSTA NOVEL AWARD

”Både klump-i-halsen kærlighedshistorie og gådefuld fortælling. Meget er ikke, som det ser ud til at være, og alt er strålende beskrevet. En bog, man ikke kan lægge fra sig.” Elle
”Et betagende, hjerteskærende værk.” Washington Book World
”Jeg var forført og bevæget … sikke en historiefortæller.” Daily Telegraph
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Peter Bendtsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2020-08-31
Längd: 10T 51min
ISBN: 9789180121354

Mer info om e-boken:

Förlag: House of Words
Utgiven: 2020-01-15
ISBN: 9788793369054
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis