Provlyssna
Den vidunderlige - Kate Rothwell

Den vidunderlige

Den vidunderlige

3,59 100 5 Författare: Kate Rothwell Uppläsare: Jesper Platz
Ljudbok.
E-bok.
Michael McCann behandler kvinder anstændigt, og han gør ingen uddtagelse med Timona Calverson, selvom hun er klædt i laset tøj. Måske er hun bare en gådefuld kvinde, men Michael fast besluttet på at beskytte hende, om det så blot er for en nat. Timona kan ikke få sig selv til at fortælle, hvem hun i virkeligheden er – eller at hendes rige familie vil betale mange penge for at få hende tilbage. Hun ved ikke meget om Michael McCann, bortset fra at han er parat til at give sin sidste kop te til en fremmed, og at han har medlidenhed nok til at eje den grimmeste hund på jorden. Men den flotte irers uventede venlighed har vundet hendes lunefulde hjerte – nu og for altid.

Om forfatteren
Kate Rothwell er prisvindende forfatter, der også udgiver under navnet Summer Devon. Hun skriver flere forskellige typer kærlighedsromaner, bl.a. historiske som Den vidunderlige.
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Maria Sjöstrand

Mer info om ljudboken:

Förlag: Forlaget Mellemgaard
Utgiven: 2020-09-07
Längd: 9T 40min
ISBN: 9788772373027

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Mellemgaard
Utgiven: 2020-08-23
ISBN: 9788772372549
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis