Provlyssna
Hovedbrud - Vincent F. Hendricks, Johan Olsen

Hovedbrud

Hovedbrud

4,32 25 5 Författare: Vincent F. Hendricks, Johan Olsen Uppläsare: Vincent F. Hendricks, Johan Olsen
Ljudbok.
E-bok.
Verden kan godt være som et kæmpe loftsrum, hvor flere generationers bunker af ting og sager er blevet lagt hen. Den er stort set umulig at finde rundt i. Derfor har man kunst, filosofi og naturvidenskab: Til at skabe overblik over universets store pulterkammer.

Biolog Johan Olsen og filosofiprofessor Vincent F. Hendricks har sat hinanden i stævne for at prøve at besvare spørgsmål om klima, tillid, kærlighed, fejl, himlen, viden – og selvfølgelig også klassikere som ”Hvem er jeg?”. Nogle af svarene er rimelig nemme, andre er ikke, men det er fordi mange spørgsmål, selv de simpleste, stadig giver uendeligt store hovedbrud for forskerne.

Ja, du kan også få svar på hvor stort ”uendelig” er.

Rikke Bisgaards illustrationer er kunstværker, der lever i sig selv. Derfor er denne bog lyden af leg fra sandkassen, hvor kunsten, filosofien og naturvidenskaben udforsker universet sammen uden de voksne holder øje.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Gads Børnebøger
Utgiven: 2020-09-29
Längd: 4T 27min
ISBN: 9788762736771

Mer info om e-boken:

Förlag: Gads Børnebøger
Utgiven: 2020-09-29
ISBN: 9788762736764
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis