Provlyssna
Samtalekur - Svend Brinkmann, Rane Willerslev, Tor Nørretranders, Frederik Lindhardt

Samtalekur

Samtalekur

3,79 58 5 Författare: Svend Brinkmann, Rane Willerslev, Tor Nørretranders, Frederik Lindhardt Uppläsare: Michael Brostrup, Henrik Hartvig Jørgensen, Pelle Emil Hebsgaard, Paw Henriksen
Ljudbok.
E-bok.
Vi gør det hele tiden. Taler med hinanden. Både derhjemme, på arbejde og i det offentlige rum. I tv, radio og aviser er der altid nogle, der taler sammen. Der sniksnakkes på sociale medier og skrives samtalebøger.

Alligevel er det, som om vi mangler at tale sammen. Sådan rigtigt.

Svend Brinkmann, Tor Nørretranders og Rane Willerslev mødes for at tage på kur – samtalekur. De besøger både et hotel, en kirkegård, en frokostkantine og et værtshus i forsøget på at komme samtalens væsen nærmere.

Undervejs taler de om det, man ikke kan tale om – Trump, Voldemort og Freud. De vender skyggesider, sorte bøger og livet efter døden. Men de når også omkring relationer, rationalitet og Ritt Bjerregaard, og det hele bliver til tider finurligt, urtet og nørdet.

Kort sagt kommer de ud i livets afkroge og ind på livet af hinanden, som de bevæger sig dybere ned i samtalen.
Språk: Danska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2020-10-02
Längd: 5T 47min
ISBN: 9788772381978

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2020-10-02
ISBN: 9788772381817
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis