Drengen og ulven - Marta Palazzesi

Drengen og ulven

Drengen og ulven

0 0 5 Författare: Marta Palazzesi
E-bok.
Drengen og ulven har i 2020 vundet Italiens mest prestigefyldte litterære pris, Premio Strega, i kategorien børnelitteratur 6-10 år.

London, 1880. Trettenårige Clay er en mudlark, en af de utallige drenge, der overlever ved at gennemrode skraldet langs Themsen. En dag, mens han prøver at sælge et sæt tarotkort, støder Clay på Smith & Sparrows Fantastiske Cirkus, hvis menageri kan prale af ”den sidste overlevende ulv i Storbritannien”. Faktisk har ulven været uddød i over tre århundreder, så Clay kan næsten ikke tro det, da han møder det sølvpelsede væsen med ravgyldne øjne. Tåge – det er det navn, drengen giver ham – er et vildt, bidsk og ubetvingeligt dyr. Clay vil gøre alt, hvad der står i hans magt for at befri ham fra hans fangenskab.

Om forfatteren:
Marta Palazzesi er børnebogsforfatter, oversætter og filmkonsulent. Hun er en del af Superhero Formation Center, som er en nonprofitorganisation, der afholder workshops i kreativ skrivning for børn.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Thorvald Lygum

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Mellemgaard
Utgiven: 2020-10-17
ISBN: 9788772374222
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis