Nissejul i skolen - Hans Christian Hansen

Nissejul i skolen

Nissejul i skolen

0 0 5 Författare: Hans Christian Hansen
E-bok.
I en lade langt inde i skoven bor der fem nisser. Nissefar, Nissemor, Knotte, Naja og Loppen. De er ikke større end en støvle, og de sover alle sammen i en høstak. Nisserne har det dejligt, men en dag bliver Nissefar vred. Han finder nemlig ud af, at børn er holdt op med at tro på nisser. Nu må nissefamilien trække i arbejdstøjet og drille børnene så grundigt, at de ikke har andet valg end at tro på nisserne!

"Nissejul i skolen" består af 24 afsnit, som kan læses ét ad gangen hver dag op til jul. Historierne er sjove og lette at læse.

Hans Chr. Hansen (f. 1949) er en dansk forfatter kendt for at have udgivet et væld af letlæselige børnebøger. Hansen fik sin debut i 1982 med bogen "Ferdinand og Eske" og er siden blandt andet blevet tildelt Kommunernes Skolebiblioteksforenings Forfatterpris (1992) og Årets Læse-let-forfatter (1999).
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-10-21
ISBN: 9788726063837
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis