Spillerens plejedatter - Charles Garvice

Spillerens plejedatter

Spillerens plejedatter

3,4 5 5 Författare: Charles Garvice
E-bok.
Der er ofte optakt til slagsmål i saloonen i den lille mineby, men ikke når postbuddet Bill kommer ind. Straks flokkes folk omkring ham for at høre, om der er breve til dem, men Bill har noget langt mere interessant med denne gang. For på vej tilbage fra nabobyen fandt han en kvinde med et spædbarn i favnen. Barnets mor er omkommet, men spædbarnet er i live, og nu stiller de ensomme minearbejdere sig i kø for at tage barnet i pleje. Byens dygtigste spiller, Varley Howard, har et forslag til, hvordan de skal beslutte, hvem der skal have barnet. Seks mænd får lov at sætte sig med ham omkring spillebordet, og den, der får det højeste kort, vinder barnet. Men Varley spiller selv med, og det er ham, der vinder den lille pige. Hun kommer til at ændre spillerens liv.

Charles Garvice (1850-1920) var en engelsk forfatter, der skrev over 150 kærlighedsromaner. Hans romaner opnåede stor succes og blev oversat til mange fremmedsprog. Charles Garvice var en af sin samtids mest populære forfattere og solgte eksemplarer af sine romaner i millionvis verden over.
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Ingeborg Vollquartz

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-10-29
ISBN: 9788726374384
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis