Provlyssna
Fedtmule og den magiske økse - Disney

Fedtmule og den magiske økse

Fedtmule og den magiske økse

4,25 4 5 Författare: Disney Uppläsare: Mathias Klenske
Ljudbok.
Den hjælpsomme Fedtmule og de andre skovhuggere i landsbyen får besked fra kongen om, at den, der fælder det store egetræ foran slottet, bliver chef for kongeriget skove. De andre siger, at Fedtmule ikke kan fælde træet, så han hjælper i stedet de andre. Til sidst beslutter han sig alligevel for, at han vil prøve at fælde træet. På vej hen til slottet møder han en gammel mand, som han hjælper. Som tak giver manden Fedtmule en økse – en magisk økse...

Slå ørerne ud og tag på eventyr med Mickey, Minnie, Fedtmule, Pluto, Anders, Andersine og resten af Andeby. Flyv med Mickey på rumrejse, vær med, når Fedtmule fanger en kæmpefisk og bliver konge, og kæmp imod superskurke med Magiske Minnie og Power-Pluto. På med handsken og din allerflotteste hat – nu skal vi af sted!

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med på eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, Løvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. Slå ørerne ud og læn dig tilbage – mod det uendelige univers!
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Heidi Skriver Olsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-10-29
Längd: 9min
ISBN: 9788726619577
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis