Provlyssna
De 500 - Matthew Quirk

De 500

De 500

4.0 6 5 Författare: Matthew Quirk Inläsare: Michael Brostrup
Finns som ljudbok.
De 500 er en spændingsroman i højt tempo, der tager lytteren med gennem magtens korridorer til Washingtons kokainmiljøer og den korrupte underverden i amerikansk politik.

Mike Ford er på vej ind i en kriminel løbebane lige som sin far, da han i stedet vælger at arbejde sig igennem jurastudiet på Harvard. Nu har han fået drømmejobbet hos the Davies Group, en magtfuld politisk rådgivervirksomhed, der ledes af den karismatiske Henry Davies. Han mænger sig med de mest magtfulde personer i Washington D.C. og har flere penge og privilegier end han nogensinde havde forestillet sig; for Mike er alt endelig faldet på plads.

Men snart går det op for ham, at alt har en pris. Henry Davies har brug for en protegé til at klare en afgørende opgave, der skal lykkes for enhver pris. Det går op for Mike, at bare fordi man arbejder på lovgivernes side betyder det ikke, at det er lovligt. Og der er ikke plads til etik og moral når du arbejder for djævlen.

Anmeldelser af De 500

”...En rigtig pageturner med højspændt action, der aldrig stopper. Regn med at dette bliver en af sæsonens mest omtalte debut thrillers. ”- Booklist

”Quirks fængslende debutroman transporterer miljøet fra Grishams Firmaets mand til verdenen blandt politiske lobbyister ... en strømlinet, fængslende mand-på-flugt spændingsroman.” - Publishers Weekly

Copyright © 2012 by Rough Draft Inc.
Oversat af Henriette Rostrup fra The Five Hundred

spændende bøger, advokater, korruption, lobbyisme, politik, USA
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Henriette Rostrup

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2014-09-08
Längd: 12T 7M
ISBN: 9788771624731
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis