Provlyssna
Sanctus - e-lyd - Simon Toyne

Sanctus - e-lyd

Sanctus - e-lyd

4,17 93 5 Författare: Simon Toyne Inläsare: Ole Rabendorf
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
1. bogen i Ruin-trilogien, 2.bogen "Nøglen" udkommer 20.juli 2012

Fra et af de største nye britiske talenter i nyere tid kommer nu en eksplosiv apokalyptisk sammensværgelses-thriller som vil sætte verden på den anden ende …

Den moderne verdens sikkerhed er ved at blive blæst i stykker af en tre tusind år gammel sammensværgelse næret af blod og løgne ...En mand kaster sig i døden fra det ældste beboede sted på jordens overflade, et bjergrigt kastel i denhistoriske tyrkiske by Ruin. Dette er ikke noget almindeligt selvmord, men en symbolsk handling. Og takket være medierne bliver hele verden vidne til begivenheden. Men kun få forstår den. For velgørenhedsmedarbejderen Kathryn Mann og en håndfuld andre, der kender hemmeligheden, er dette, hvad de har ventet på. De kutteklædte og hemmelighedsfulde fanatikere, der lever i kastellet har derimod mistanke om at begivenheden kan betyde enden på alt, hvad de har bygget - og de vil dræbe, torturere og bryde enhver lov for at forhindre dette.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Ruin-trilogien: 1 Översättare: Anne Mette Poulsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Jentas A/S
Utgiven: 2012-10-30
Längd: 13T 18M
ISBN: 9788771072495

Mer info om e-boken:

Förlag: Jentas A/S
Utgiven: 2012-10-30
ISBN: 9788771071092
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis