Gustavs knægt - Leif G.W. Persson

Gustavs knægt

Gustavs knægt

3 1 5 Författare: Leif G.W. Persson
E-bok.
Dette er historien om min egen klasserejse.
Som jeg husker den.

Leif GW Persson er kriminolog og professor i politiefterforskning ved Rikspolisstyrelsen i Stockholm. Han er Sveriges førende ekspert i kriminalitet og har sit eget tvprogram, UGENS FORBRYDELSE, der i Danmark vises på TV2. Han har skrevet ni romaner – den seneste, Den døende detektiv, har fået Glasnøglen for Bedste Nordiske Krimi, Palle Rosenkrantz-prisen for Bedste Spændingsroman På Dansk og er blevet kåret som Bedste Udenlandske Krimi På Finsk og Bedste Svenske Krimi.

Den barske Leif GW Persson leverer smuk erindringsbog med velsiddende lussinger, velhængte tanker og ikke mindst et ømt faderportræt ... Gustavs knægt er en fremragende erindringsbog.
Weekendavisen

Leif GW Perssons barndoms-og ungdomserindringer lever fint, og portrættet af far Gustav er båret af varm kærlighed.
Berlingske

”Gustavs knægt” er en meget personlig beretning, men også beretningen om det Sverige, der frem for noget andet land tog patent på den socialdemokratisk indrettede velfærdsstat. Leif GW Persson er et af dens mere læseværdige symptomer - her som i krimierne.
Jyllands-Posten

Det er en bog, som vi med fornøjelse vil anbefale alle læsende mænd i alderen fra midt i 50’erne og frem.
Nordjyske

En enormt velskreven, spændende og lærerig rejsebeskrivelse. GW er en rigtig god fortæller. Der er humor, sarkasme og oprigtighed strøet med rund hånd ud over siderne, så det er en fornøjelse at befinde sig i han univers. En biografi, der skiller sig ud.
Anita Lindenbaum, Bogmagasinet
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare: Bjarne Nielsen

Mer info om e-boken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2012-05-15
ISBN: 9788770538121
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis