Provlyssna
Tidsrejsen - Poul Berg

Tidsrejsen

Tidsrejsen

4,59 34 5 Författare: Poul Berg Uppläsare: Maria-Cecilie Lorentzen Kristensen
Ljudbok.
E-bok.
Kalenderhistorie i 24 afsnit, som bygger på DR's julekalender 2014

Videnskabsnørden Sofies største ønske er, at hendes mor og far finder sammen igen, så de kan fejre jul sammen som en familie.

Den første december får Sofie en gyro, hun skal forsøge at lave færdig. Hvis den kommer til at virke, gør gyroen det muligt at rejse i tid. Under sit arbejde med gyroen, bliver Sofie opsøgt af Dixie, den nye dreng i klassen, der ved mistænkeligt meget om Sofie.

Ved et tilfælde kommer Sofie og Dixie til at rejse tilbage i tiden til Sofies forældres ungdom i 1984, hvor Sofie vil sikre, at forældrene ikke går fra hinanden i nutiden. Det går dog gruelig galt, og Sofie og Dixie bliver nødt til at fortsætte tidsrejserne for at rette op på de problemer, de har skabt .

Samtidig må Sofie og Dixie tage kampen op mod vækkelsesprædikanten Ragnar, der har hjernevasket hele byen, og mod en gruppe hemmelige Agenter, hvis job det er at forhindre tidsrejser. Men hvem er Agenternes leder egentlig, og hvordan kan Sofie få Dixie med hjem til nutiden?
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2014-11-12
Längd: 7T 53min
ISBN: 9788771593921

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress Jr.
Utgiven: 2014-11-12
ISBN: 9788771590609
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis