Provlyssna
Retfærdighedens pris - Poul Erik Larsson

Retfærdighedens pris

Retfærdighedens pris

4,04 1834 5 Författare: Poul Erik Larsson Uppläsare: Michael Brostrup
Ljudbok.
E-bok.
De er overalt og færdes frit iblandt os, de, som dræber pr. instinkt. Som løven på lur i det høje græs, ørnen i et styrtdyk gennem luften, hajen lydløst i havet, slår de til når deres bytte mindst venter det.
Drabschef Marcus Falck og hans team får hænderne fulde, da to iskolde dræbere huserer på samme tid i Nordsjælland.

To hjemmerøverier går grueligt galt, først i Kokkedal i Nordsjælland og senere i Örkelljunga i Sydsverige. Mennesker, der befinder sig det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, bliver uskyldige ofre for en iskold, uempatisk teenager, der slår til uden nåde.

En vellykket flugt fra Sikringsanstalten i Nykøbing Sjælland fordobler antallet af psykopater på et forholdsvist afgrænset område. Flugtfangen er lynende intelligent og ekspert i at maskere sig til ukendelighed. Ingen kan længere føle sig sikre, hverken i Nordsjælland eller Sydsverige.

Vil det lykkes Falck og hans stab af dygtige efterforskere at fange disse to mænd, som er forskellige som dag og nat; men dog har et træk til fælles: Instinktet og viljen til at dræbe alt, der kommer på tværs af deres planer.

krimi, hjemmerøveri, 2010-2019, Danmark
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Marcus Falck : 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2014-12-10
Längd: 11T 3min
ISBN: 9788771625585

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Mellemgaard
Utgiven: 2012-04-28
ISBN: 9788792875761
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis