Den hjemvendte sejler/Den gode stedmoder - Barbara McMahon, Nina Harrington

Den hjemvendte sejler/Den gode stedmoder

Den hjemvendte sejler/Den gode stedmoder

4,2 15 5 Författare: Barbara McMahon, Nina Harrington
E-bok.
Den hjemvendte sejlerHvem er den fyr? Der var engang, hvor den fantastisk tiltrækkende Ethan Chandler kunne få Marigold Chance til at rødme blot ved et enkelt blik. Men det er heldigvis mange år siden. Nu hvor den internationalt kendte sejlsportsmand har krydset Atlanten og er tilbage i hendes liv, er Mari fast besluttet på at vise ham, at den grimme ælling i sandhed er forvandlet til en smuk svane. En moderne, succesfuld karrierekvinde, der ikke har tid til ham! Ethan virker dog lige så besluttet på at ruske op i hendes perfekte karriereliv og vise hende, hvad hun i virkeligheden er gået glip af.

Det er tid til at slippe fortiden og leve i nuet!Den gode stedmoder

Savannah Williams elsker at være barnepige, men da hun skal arbejde for den enlige far Declan Murdock, får hun sin sag for. Han har en oprørsk teenagedatter, og det værste er, at han er den ekskæreste, hun har forsøgt at glemme de sidste syv år.

Declan er blevet bedraget af sin ekskone, og det har gjort ham meget forsigtig. Han skal nok sørge for, at ingen kommer for tæt på, for han vil ikke brænde fingrene igen. Alligevel formår Savannah at bringe lys ind i hans liv.

Og han begynder at spekulere på, om det mon ikke var en fejl at give slip på hende …

Romantisk kærlighedshistorie fra Harlequin
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Harlequin
Utgiven: 2013-08-01
ISBN: 9789150782073
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis