Kål - Camillas køkkenhave - Camilla Plum

Kål - Camillas køkkenhave

Kål - Camillas køkkenhave

0.0 0 5 Författare: Camilla Plum
Finns som e-bok.
I denne mini ebog fortæller Camilla Plum om alt, hvad der er værd at vide om kål, og vi får en af hendes bedste kålopskrifter.

"Herhjemme er vi delt i to lejre. Kålspisere, som får mundvand af saftige kålhoveder indsvøbt i mange lag duggede blade, som enorme roser, vel vidende at æstetikken ender hjemme i den store sorte gryde med duftende supper, stuvninger, kåldolmer, salater ... Og så de andre, kålhaderne. Og det er de fleste, for kål er i top fem på listen over ting, vi hader at spise i Danmark. Stakkels mennesker, der ikke i deres liv er blevet præsenteret for denne enorme plantefamilies uudtømmelige muligheder, som ikke har været i kærlige og kyndige hænder, der har fyldt dem med veltillavet stuvet spidskål, hvidkålssupper med knasende bacon, sødmefyldt brunkål med saltet flæsk, medens de var små og taknemmelige."
Språk: Danska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2013-03-14
ISBN: 9788771376067
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt