Chili - Camillas køkkenhave - Camilla Plum

Chili - Camillas køkkenhave

Chili - Camillas køkkenhave

3.0 1 5 Författare: Camilla Plum
Finns som e-bok.
I denne mini ebog fortæller Camilla Plum om alt, hvad der er værd at vide om chili, og vi får en af hendes bedste opskrifter med chili.

"Jeg er fuldstændigt besat af chili. Deres skønhed, den enorme variation, de har i smag og styrke, farver, anvendelighed, og udfordringen ved at dyrke dem. En uskyldig passion, man kan dyrke, uanset hvor man bor, en solrig vindueskarm er rigeligt til at have et fint lille udvalg af chili, som smager vidt forskelligt. Jeg finder nye sorter hele tiden, som er lidt anderledes, måske med helt sorte blade, en frugtnuance, jeg ikke har prøvet, en større eller mindre plante eller frugt, en mere fantastisk formet chili, der ligner en dråbe, en hat, en kyse, en søanemone, en gulerod … Chili er en lille sag, men med kraft til at slå stærke mænd i gulvet og revolutionere hele madkulturer."
Språk: Danska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2013-03-14
ISBN: 9788771376036
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt