Provlyssna
De dødes måned - Andrew Taylor

De dødes måned

De dødes måned

3.54 37 5 Författare: Andrew Taylor Inläsare: Ole Ilum Hansen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Det er ugen op til mindehøjtideligheden for de faldne i Første Verdenskrig. November, de dødes måned. Da arbejdsmænd under nedrivningen af en gammel kro falder over de sørgelige rester af et nyfødt barn i et for længst nedlagt lokum, bliver Jill meget mod sin vilje inddraget i kriminalassistent Thornhills efterforskning. Sagen har både tråde tilbage til en berygtet victoriansk mordsag og til den umiddelbare fortid og spreder sig som kræft i det sammentømrede, provinsielle samfund. Gamle sår springer op igen, og pludselig dukker der endnu et lig op.

Storbritannien i tiåret efter Anden Verdenskrig skuer to veje: tilbage mod den gamle trygge storhedstid og fremad mod forandringer, velstand og fred.

Lydmouth er en gammel markedsby på grænsen mellem England og Wales, en pittoresk by med slotsruin og et væld af historiske bygninger. En dag kommer Jill Francis til byen - en outsider i mere end en forstand. Hun er journalist, en kvinde i et mandejob og en rodløs iagttager

Første bog i serien om kriminalkommissær Thornhill.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Lydmouth-serien: 1 Översättare: Mich Vraa

Mer info om ljudboken:

Förlag: Klim
Utgiven: 2015-08-27
Längd: 11T 7M
ISBN: 9788771297645

Mer info om e-boken:

Förlag: Klim
Utgiven: 2015-01-06
ISBN: 9788771295627
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis