Provlyssna
Det magiske vendepunkt - Hvordan små ændringer bliver til store forandringer - Malcolm Gladwell

Det magiske vendepunkt - Hvordan små ændringer bliver til store forandringer

Det magiske vendepunkt - Hvordan små ændringer bliver til store forandringer

3,94 64 5 Författare: Malcolm Gladwell Uppläsare: Lars Thiesgaard
Ljudbok.
E-bok.
Hvorfor er 150 et magisk tal? Hvordan opstår et modefænomen? Er kriminalitet smitsomt? Er selvmord? Hvilke mennesker viderebringer og vedligeholder rygter? Og hvad er den mest effektive indsats mod rygning?

Et magisk vendepunkt er det øjeblik, hvor en idé, en trend, et produkt eller et adfærdsmønster spreder sig som en steppebrand. Malcolm Gladwells internationale bestseller undersøger den sociale epidemi som fænomen og forklarer, hvorfor store forandringer sker pludseligt og uventet. Bogen analyserer kriminalitet, anti-rygekampagner, modetrends, børneudsendelser, rygter og et væld af andre eksempler på smitsom adfærd. Men først og fremmest viser den, hvordan én kreativ person – med et lille, velanbragt skub – kan forandre hele verden.

Det magiske vendepunkt er et uvurderligt redskab for alle, som beskæftiger sig med sociale medier, politik, reklame, markedsføring, journalistik eller græsrodsarbejde i ordenes bredeste forstand. Sammenlagt har bogen ligget på New York Times’ bestsellerliste i mere end syv år.
Språk: Danska Kategori: Ekonomi & Business Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2014-11-14
Längd: 7T 50min
ISBN: 9788711452271

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2014-05-21
ISBN: 9788711335581
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis