Provlyssna
Se på mig - Jennifer Egan

Se på mig

Se på mig

2.91 11 5 Författare: Jennifer Egan Inläsare: Vibeke Søllested
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Charlotte husker intet fra den bilulykke, der for altid forandrer hendes ansigt og dermed hendes identitet og karriere som model i Manhattans modeverden. Hun er forbandet over sin bitre skæbne og føler ingen større taknemmelighed over for den mystiske fremmede, som reddede hende ud af den brændende bil. Charlotte tvinges på rekreation i sin triste og på alle måder ufashionable hjemby i Illinois, uden for projektørernes skarpe lys. Her støder hun på en ung pige, som viser sig at være hendes navnesøster, og mens Charlotte kun ser en umiddelbar sammenhæng, forstår læseren bid for bid en dybere hemmelighed, som de to kvinder deler.

Se på mig er en på én gang bidende morsom og forunderlig roman om Charlottes groteske og grænseoverskridende strabadser for at overleve i en billedstyret verden – og en nænsom fortælling om den unge Charlottes enspænderliv og første, voldsomme forelskelse i en sky og ensom lærer.

“Se på mig er morsom og alvorlig, på én gang nøgtern og fantastisk udtænkt. Egan skriver lige så knivskarpt, som hun registrerer verden. Læs den!” The Independent
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Steffen Rayburn-Maarup

Mer info om ljudboken:

Förlag: Klim
Utgiven: 2015-04-27
Längd: 19T 3M
ISBN: 9788771296969

Mer info om e-boken:

Förlag: Klim
Utgiven: 2014-11-05
ISBN: 9788771295559
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt