Ove Sprogøe - Jacob Wendt Jensen

Ove Sprogøe

Författare: Jacob Wendt Jensen
Inläsare: Gianna Giacomello
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
Prova Storytel

Ove Sprogøe

Författare: Jacob Wendt Jensen
Inläsare: Gianna Giacomello
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
9T 4min
Danska
4,29
Ove Sprogøe var gennem sin 50 år lange karriere en af Danmarks absolut mest populære skuespillere. Han blev folkeeje i rollen som Egon Olsen i Olsen-Banden og som dr. Hansen i Matador, men han er kendt for meget mere end det.

Ove Sprogøe mestrede alt fra det lette og muntre rollefag på film som i Ved Kongelunden til det mere alvorlige i Scherfigs Den forsvundne fuldmægtig. På teatret spændte hans repertoire fra Nøddebo Præstegård over klassiske stykker af Holberg og Molière til Becketts absurde teater, foruden oplæsning, revy, tv-satire og alt det andet. I alt nåede han at medvirke i 159 film og mere end 130 teaterstykker.

Ove Sprogøe var samtidig et af branchens mest private mennesker. Han værnede om sit familieliv og åbnede så godt som aldrig sit hjem for offentligheden.

For første gang kommer nu den samlede historie om den folkekære skuespillers liv på film og teater og bag hjemmets fire vægge, baseret på et omfattende kildemateriale og mere end 90 nye interviews med den nære familie, private venner samt en perlerække af dansk film og teaters største navne.
Mer info om ljudboken:
Utgiven: 2012-04-27
ISBN: 9788771371734
Mer info om e-boken:
Utgiven: 2014-02-17
ISBN: 9788771374438
9T 4min
Danska
4,29
Kategori: Biografier

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis