Provlyssna
Almas andet ansigt - Ida-Marie Rendtorff

Almas andet ansigt

Almas andet ansigt

4,47 40 5 Författare: Ida-Marie Rendtorff Uppläsare: Marie Nørgaard
Ljudbok.
E-bok.
Alma har fået en fjende i sin nye klasse. Det er Alberte. Det skyldes måske, at det var Alma, der startede med at kalde Alberte for Luderhår. Så begynder Alma pludselig at modtage nogle ret ubehagelige sms´er. Hun er sikker på, at de kommer fra Alberte. For at hævne sig laver Alma og hendes veninde en falsk profil på Facebook. Her giver de sig ud for at være Felix, der gerne vil være gode venner med Alberte. Og så er det, at det går helt, helt galt ...

"Fortæl mig, hvordan det hele begyndte?"
Konflikt-Kisser lænede sig ind over katederet og så fra mig til Josefine og tilbage igen. Klasselokalets vægge rykkede nærmere, og mit hjerte begyndte at hamre helt vildt.

For tusinde gang så jeg Alberte for mig. Hendes spinkle skikkelse, der forsvandt ind
i opgangens mørke sammen med manden. Hvad kaldte man den slags typer? En børnelokker? Men faktisk var det Josefine og mig, der havde lokket Alberte derhen. Jeg så ned i bordet. Ingen af os sagde noget.

Da Alma begynder at modtage truende hade-sms’er, udtænker hun og veninden Josefine en plan, der skal afsløre gerningsmændene. Det kan helt sikkert ikke gå galt. Eller kan det?

"Forfatteren har et røntgenblik for de små detaljer, forkerte ord, forsmåede følelser og en alt for livlig fantasi. Anbragt i en ærkenormal hverdag. Sikke meget der kan siges i korthed." - Steffen Larsen, Politiken (4 hjerter)

"Hele forløbet er skildret spændende og medrivende, og alle skolepiger fra 9-14 år vil sluge bogen. Sprogtonen og jargonen er perfekt ramt." - Folkebibliotekernes Lektørudtalelse

Bogen er en selvstændig fortsættelse af Almas mareridt.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2015-06-26
Längd: 2T 40min
ISBN: 9788711469354

Mer info om e-boken:

Förlag: Carlsen
Utgiven: 2011-03-18
ISBN: 9788711401996
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis