Provlyssna
Frost og aske - Inger Wolf

Frost og aske

Frost og aske

3.96 630 5 Författare: Inger Wolf Inläsare: Mikkel Bay Mortensen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Midt under en snestorm bliver en otteårig dreng fundet død i Giber å. Efterforskningen af drengens død kommer til at gå i flere retninger: mod en mand med en stor billesamling, mod en dreng med en særdeles sort samvittighed, mod en tredive år gammel drukneulykke i Giber å. I den på overfladen så idylliske landsby æder kulden sig ind på vicekriminalkommissær Daniel Trokic og resten af teamet fra Århus politi. Og i takt med at sneen smelter, blotlægges en smertelig historie.

Inger Wolf modtog for Sort sensommer, første bind i serien om vicekriminalkommissær Daniel Trokic og it-specialist Lisa Kornelius, Det Danske Kriminalakademis diplom for "Mest spændende debut 2006". Frost og aske er bind nummer to.

"Spændende og ikke mindst troværdigt – af og til mere, end man har lyst til at tænke på ... Det handler om fædrenes synder, som sætter sig spor ned gennem generationerne."
- Dagbladenes Bureau

"Wolf kan helt klart noget ekstraordinært ... hun har skrevet en gedigen kriminalroman, der udmærker sig ved sine fine persontegninger, troværdige psykologiske plots og et sprog befriende lænset for krimiflom."
- Femina
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Daniel Trokic: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2010-01-28
Längd: 6T 55M
ISBN: 9788770534130

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2013-11-12
ISBN: 9788771379181
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis