Provlyssna
De forklædte piger fra Kabul - Jenny Nordberg

De forklædte piger fra Kabul

De forklædte piger fra Kabul

4,16 94 5 Författare: Jenny Nordberg Uppläsare: Karen Abrahamsen
Ljudbok.
E-bok.
MORGEN I KABUL. Politiker og parlamentsmedlemmet Azita står op og klæder sin yngste datter Mehran i drengetøj. Hun har klippet datterens lange, sorte hår ned til hovedbunden og forvandlet hende til en dreng. Barnet svarer ikke længere, når man kalder på hende ved hendes rigtige navn Mahnoush, der betyder måneskin.

Azitas mand er godt tilfreds. Nu er han ikke længere en mislykket far til fire piger i Afghanistan, hvor kun drenge og mænd regnes for noget.

Azitas og Mehrans historie er et af flere tankevækkende og fascinerende portrætter af mødre, som forklæder deres døtre som drenge, og piger, der vokser op som bacha posh. Med kort hår og bukser bliver verden større. Piger kan lege frit, se andre mennesker i øjnene og gå i skole. De forklædte piger fra Kabul er en fortælling om opfindsomhed, kollektivt selvbedrag og hemmeligt oprør. En rystende reportage om kvinders vilkår og værdi i en krigszone, der sætter magt, køn og identitet i vores eget samfund i relief og vidner om menneskers modstand mod undertrykkelse til alle tider.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare: Karsten Nielsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2015-07-03
Längd: 12T 18min
ISBN: 9788771597240

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2015-03-08
ISBN: 9788771379334
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis