Provlyssna
Nøglen - Simon Toyne

Nøglen

Nøglen

4,02 64 5 Författare: Simon Toyne Inläsare: Liselotte Krogager
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
"En af øjeblikkets bedste thrillere ..."
Sunday Express

Nøglen af Simon Toyne er 2. bog i Ruin-trilogien. Den Første bog SANCTUS udkom i 2011

MENNESKEHEDENS SKÆBNE LIGGER I HÆNDERNE PÅ EN ENKELT KVINDE

I den gamle by Ruin i Tyrkiet ligger den amerikanske journalist Liv Adamsen på enestue og stirrer på hos­pitalets hvide vægge. Hun har hukommelsestab. Hun ved, at hun gik ind i det monumentale citadel i hjertet af Ruin, men kan ikke huske noget af, hvad der siden skete. Og i hendes inderste rører noget fremmed på sig. Det fremmede hvis­ker til Liv, at hun er Nøglen. Nøglen til hvad?

For Spøgelset, en lejesoldat i den syriske ørken, rummer Liv nøglen til en af menneskehedens største og farligste hemmeligheder. For munkene i citadellet, der nu er ramt af en forfærdelig pest, er hendes tilbagevenden deres eneste mulighed for overlevelse. Og for Vatikanet er hendes blotte eksistens en trussel mod den katolske kirkes fremtid.

Alle er tilsyneladende ude efter Liv, og der er kun en, hun kan stole på – velgørenhedsarbejderen Gabriel Mann. Sammen gør de en chokerede opdagelse, der vil ændre verden for altid ...
Språk: Danska Kategori: Spänningsromaner Serie: Ruin-trilogien: 2 Översättare: Anne Mette Poulsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Jentas
Utgiven: 2015-07-29
Längd: 13T 34min
ISBN: 9788771073461

Mer info om e-boken:

Förlag: Jentas
Utgiven: 2013-02-12
ISBN: 9788771072983
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis