Provlyssna
Det svageste led - Lotte Dalgaard

Det svageste led

Det svageste led

3.58 429 5 Författare: Lotte Dalgaard Inläsare: Nina Christrup
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En teenagepige bliver skudt i Nordsjælland. Kort tid efter findes en mandlig førtidspensionist dræbt på Ærø. De to ofre er skudt med samme våben. Senere på sommeren mister en midaldrende, kvindelig sagsbehandler fra Bornholm livet. Ingen kan se, hvad de tre ofre har til fælles. Og hvorfor vil nogen dem til livs? Er der en seriemorder på spil, eller ligger der noget andet bag?

Line Lyng dækker skuddrabene for Regionalavisen Nordsjælland. Gerningsmanden slår til flere gange. Hver gang et nyt sted i landet. Ingen kan vide sig sikker. Line har igen fundet sammen med Jonas. De har fået datteren Frida, og Jonas har været i alkoholbehandling. Men de destruktive mønstre fortsætter, og 41-årige Line må give slip på drømmen om et harmonisk familieliv.

Det svageste led er en fortælling om hævn, stærke venskaber og umulig kærlighed. En spændingsroman, der blander krimigenren med en kvindes udviklingshistorie.

Zentropa har købt filmrettighederne til Tvillingesagen - den første bog om Line Lyng - optagelserne går efter planen i gang i 2016. BEMÆRK - NY INDLÆSNING AF NINA CHRISTRUP PR. NOVEMBER 2018.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Line Lyng: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2015-10-14
Längd: 6T 28M
ISBN: 9788711500415

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-04-21
ISBN: 9788711476710
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt