Provlyssna
Min mormor hilser og siger undskyld - Fredrik Backman

Min mormor hilser og siger undskyld

Min mormor hilser og siger undskyld

4,42 1262 5 Författare: Fredrik Backman Inläsare: Torben Sekov
Ljudbok.
E-bok.
Elsa er syv år gammel og ikke helt almindelig. Hun er ret klog og har kun én ven. Det er mormor på syvoghalvfjerds, som har været kirurg og et geni engang. Nu er hun Elsas superhelt og nabo, der skyder med paintballgevær efter ubudne gæster og kører bil uden kørekort.

Folk siger, at mormor er tosset. Men mormor kan fortælle historier om kongeriget Miamas, hvor alting er anderledes end i hverdagen. Indtil den dag mormor bliver syg og sender Elsa ud på et sidste lokalt eventyr for at sige undskyld til ejendommens beboere – en flok af militante boliglejere, fanatiske kaffedrikkere, emsige damer og drukkenbolte.

Med enestående komisk træfsikkerhed og bankende hjerte fortæller Fredrik Backman en historie om at miste en, man elsker, og om bid for bid at komme under huden på dem, man bor dør om dør med, og dem, man elsker allermest.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Louise Ardenfelt Ravnild

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2015-09-30
Längd: 13T 52min
ISBN: 9788771598636

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2015-09-30
ISBN: 9788771379358
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis