Provlyssna
Jeg er døden - Chris Carter

Jeg er døden

Jeg er døden

4.49 1202 5 Författare: Chris Carter Inläsare: Thomas Gulstad
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En ung kvinde bortføres, og syv dage efter bliver hendes lig fundet på et øde grønt område ved Los Angeles’ internationale lufthavn.

Obduktionen viser, at hun er blevet torteret og myrdet på yderst bizar vis. Men overraskelserne ender ikke her. Denne morder kan lide at lege, og han har efterladt et brev i halsen på sit offer.

Kriminalassistent Robert Hunter, leder af LAPD’s specialafdeling for særligt voldelige forbrydelser, bliver sat på sagen. Men næsten omgående dukker endnu et lig op. Hunter og hans faste makker, kriminalassistent Carlos Garcia, ved, at det er et kapløb med tiden, for det går hurtigt op for dem, at de jager et uhyre. Et sandt rovdyr, hvis fortid gemmer på en grufuld hem­melighed, og hvis trang til at gøre mennesker fortræd og tørst efter mord aldrig kan slukkes – for han er DØDEN.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Robert Hunter: 7 Översättare: Per Vadmand

Mer info om ljudboken:

Förlag: Jentas
Utgiven: 2015-11-30
Längd: 11T 26M
ISBN: 9788771073485

Mer info om e-boken:

Förlag: Jentas
Utgiven: 2015-10-23
ISBN: 9788771073478
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis