Provlyssna
Mørkets ansigt - Belinda Bauer

Mørkets ansigt

Mørkets ansigt

3,7 240 5 Författare: Belinda Bauer Inläsare: Peter Carstens
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Shipcott i den dystre midvinter: et tæt sammenknyttet samfund, hvor ingen fremmed forbliver ubemærket. Så da en ældre kvinde bliver myrdet i sin seng, bliver landbetjenten Jonas Holly dobbelt chokeret. Hvordan kunne nogen komme ind, dræbe og ikke efterlade sig nogen spor?

Jonas føler sig kørt ud på et sidespor, da efterforskningen bliver snuppet fra ham af en ubehagelig, overordnet politimand. Er hans første mordefterforskning forbi, før den er begyndt?

Men det ender ikke her for Jonas, for nogen i landsbyen giver ham skylden for tragedien. Nogen synes ikke, han passer sit arbejde. Og så bliver denne hån til alvorlige trusler.

Blændet af voksende paranoia, den vedholdende sne og bekymring for sin egen invalide hustru kaster Jonas sig alene ud i en forvirrende jagt. Men truslerne holder ikke op – og det gør morderen heller ikke.

Mørkets ansigt er Belinda Bauers anden roman på dansk. Hendes første roman Dyster viden vandt CWA Gold Dagger Award 2010 som "året britiske krimi".

Pressen har skrevet:

”... en lille, sort perle.”
Politiken

”Karakteristik[ken] af menneskelig ondskab og desperation føles ægte og tvinger ’bladrefingeren’ på akkord...”
Weekendavisen

”... historien er spundet i et fint net af følsomhed, eftertænksomhed, grusomhed og ... forløsning. En krimi, der ikke er en krimi - en fortælling, der er mere end en fortælling. Et sprog, der flyder let og levende krydret ...”
bogrummet.dk

”Hele persongalleriet er knivskarpt tegnet og historien fabelagtigt og originalt skruet sammen. Fremragende debut.”
Krimi-Cirklen
Språk: Danska Kategori: Spänningsromaner Serie: Exmoor-triologien: 2 Översättare: Rasmus Klitgaard Hansen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Jentas
Utgiven: 2015-12-22
Längd: 11T 3min
ISBN: 9788771073645

Mer info om e-boken:

Förlag: Jentas
Utgiven: 2014-02-04
ISBN: 9788771071115
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis