Provlyssna
Den hemmelige elsker - Victoria Holt

Den hemmelige elsker

Den hemmelige elsker

3,93 100 5 Författare: Victoria Holt Uppläsare: Nanna Salomon
Ljudbok.
E-bok.
Kate Collison er født til at male miniaturer ligesom sin far og tidligere generationer af Collison-mestre i England. Den franske baron Rollo de Centeville er født til at sejre og besejre som sine nordiske forfædre, der engang hærgede i Frankrig. To mennesker kan dårligt være mere forskellige end den herskesyge baron og den egenrådige englænderinde, der maler hans miniature. Men intet ville fryde den hovmodige aristokrat mere end muligheden for at besejre en så attråværdig og stolt kvinde som Kate. I Paris vinder Kate berømmelse som kunstner og frihed som kvinde. Men er hun virkelig fri? For hun kan aldrig glemme mareridtet om det Normanske slot, den djævelske elsker og den hemmelighed, der for stedse binder Kate Collison til Rolle de Centeville. Kampen mellem to stærke viljer udspiller sig. Først da døden truer dem, hun elsker, indvilliger Kate i at modtage hjælp fra sin modstander, en meget forandret baron de Centeville, i det katastrofale år 1870, da Paris er belejret. Det bliver en skæbnesvanger beslutning, som fører til mord - og til lykke, efterhånden som to stædige mennesker lærer at bøje sig for kærlighedens magt.

Victoria Holt (1906-1993) var en af verdens mest elskede og mest produktive forfattere i sin levetid. Hun begyndte allerede at skrive som 17-årig, og en række af hendes tidlige noveller blev trykt i London-aviserne. Det var dog romaner i den historiske genre, der gav det internationale gennembrud, og i dag er hendes romaner solgt i over 50 millioner eksemplarer verden over. "En af de ypperste forfattere af gotiske kærlighedsromaner og en stærk historiefortæller, hvis gribende romaner har begejstret millioner af læsere." - RT Book Reviews
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Else Kornerup

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-06-01
Längd: 12T 30min
ISBN: 9788711514252

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-11-03
ISBN: 9788711455227
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis