Provlyssna
De 100 sejeste mennesker i verden - Jacob Riising

De 100 sejeste mennesker i verden

De 100 sejeste mennesker i verden

4,6 124 5 Författare: Jacob Riising Uppläsare: Jacob Riising
Ljudbok.
E-bok.
Fra Elvis til Einstein, fra Mozart til Moder Teresa. Jacob Riising fortæller vilde og sjove historier om 98 mennesker og 1 hest, der har gjort verden til et bedre og sjovere sted. Til sidst er en side med plads til at man selv kan tegne og fortælle om et sejt menneske.

Vidste du, at der var en læge, som frarådede Messi at spille fodbold, da han var dreng? Og vidste du, at Einsteins øjne blev brugt som model til Yoda fra Stjernekrigen, for at han skulle se klog ud? Bliv klog på den sjove og platte måde med Jacob Riising

"De 100 sejeste mennesker i verden" rummer kendte og mindre personligheder inden for bl.a. musik, sport, videnskab, rumfart og politik. Hver personlighed præsenteres med bedrift, foto, data og sjove historier i Jacob Riisings tone, for så sidder tingene bedre fast.

Jacob Riising er kendt fra DRs Ramasjang, som vært for børnenes MGP og som forfatter til børnebogen "Karmaboy - Kometen og den onde numsekløe".

Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Carlsen
Utgiven: 2016-02-25
Längd: 6T 2min
ISBN: 9788711583036

Mer info om e-boken:

Förlag: Carlsen
Utgiven: 2015-11-13
ISBN: 9788711489857
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis