Provlyssna
Forklædt som jihad brud - Anna Erelle

Forklædt som jihad brud

Forklædt som jihad brud

3,74 86 5 Författare: Anna Erelle Uppläsare: Sophie Tusnelda
Ljudbok.
E-bok.
Den unge franske journalist, Anna Erelle, går undercover på de sociale medier og får kontakt til indercirklen i Islamisk Stat. Med covernavnet Melodie får Anna kontakt til Bilel, som er IS kriger i Syrien og fungerer som Abou Bakar al Baghadis højre hånd. Irakeren Abou Bakar al Baghadi er ifølge Times Magazine en af de farligste mænd i verden.

Bilel ’forelsker sig’ i Melodie i løbet af 48 timer, kontakter hende uafbrudt med opfordringer til at rejse til Syrien for at udføre sin jihad, og han frier til hende online. Skype og facebook-udvekslinger danner grundlaget for deres ægteskab, godkendt af imamer i Syrien uden Melodies fysiske tilstedeværelse, og snart befinder Melodie sig midt i planlægningen af sin rejse til Syrien.

Første stop er Amsterdam, men jihad-færden viser sig farligere end ventet … Bilel er i dag officielt erklæret død. IS rekrutterer hver måned 1000 nye tilhængere i de vestlige lande. Anna Erelles dokumentaristiske bog giver et skarpt billede af, hvordan IS agerer på de sociale medier og rekrutterer de unge jihad-brude i Vesten. Anna er i dag gået under jorden på grund af trusler.
Språk: Danska Kategori: Fakta Översättare: Bent W. Jönsson

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2015-05-29
Längd: 6T 49min
ISBN: 9788771598605

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2015-05-29
ISBN: 9788771594959
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis