Provlyssna
Kaptajn Grants børn - Jules Verne

Kaptajn Grants børn

Kaptajn Grants børn

4,23 31 5 Författare: Jules Verne Uppläsare: Paul Becker
Ljudbok.
E-bok.
Lord og Lady Glenarvan finder en flaskepost fra det forliste skib Britannia og beslutter sig for at opsøge den skibbrudne kaptajns børn, Mary og Robert Grant. De to børn overbeviser Lord og Lady Glenarvan om at lancere en redningsekspedition, selvom sporene fra flaskeposten er tvetydige og mangelfulde. Kursen er lagt mod Sydamerika, men undervejs kommer ekspeditionen vidt omkring i deres forsøg på at finde børnenes far og resten af besætningen.

"Kaptajn Grants børn" er en spændende historie fyldt med eksotiske eventyr og kan læses af børn såvel som voksne.

Den franske forfatter Jules Verne (1828-1905) er ofte blevet kaldt science fiction-romanens forgænger. I sine romaner lod han sig inspirere af den moderne videnskabs landvindinger og nyeste fremskridt, og dette resulterede i bøger om rumfart, undervandsbåde og andre teknologiske bedrifter, der først lod sig realisere i virkeligheden flere årtier senere. Jules Vernes er en af de mest oversatte forfattere i hele verden, og hans romaner henvender sig til børn såvel som voksne.
Språk: Danska Kategori: Unga vuxna Översättare: Ukendt

Mer info om ljudboken:

Förlag: Rosenkilde
Utgiven: 2017-10-23
Längd: 10T 3min
ISBN: 9788711824399

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2014-11-07
ISBN: 9788711349748
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis