Provlyssna
Den kyniske hertug - Barbara Cartland

Den kyniske hertug

Den kyniske hertug

3.82 84 5 Författare: Barbara Cartland Inläsare: Anne-Mette Johansen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Da Andrina Maldons far dør uden at efterlade dem penge til at leve for, beslutter hun at tage til London sammen med sine to smukke, yngre søstre. Andrina vil opsøge sin gudfar, hertugen af Broxbourne - som hun aldrig har set - for at bede ham om at indføre hende og søstrene i Londons selskabsliv med det formål at finde passende ægtemænd til dem. På vejen til London bliver hun udsat for tilnærmelser af en elegant herre, men hu afviser ham eftertrykkeligt. Da hun ankommer til London, opdager hun til sin forfærdelse, at hertugen er identisk med den nærgående herre....

Barbara Cartland (1901-2000) var den mest produktive forfatter i det 20. århundrede. I alt blev det til over 650 bøger fra Cartlands romantiske hånd. Hun er oversat til 38 sprog, og med mere end 1 milliard solgte bøger på verdensplan er der ingen tvivl om, at Barbara Cartland er en af verdens største romantikere.

Cartlands bøger foregår i de finere engelske kredse og blandt eksotiske sigøjnere. Kærligheden er lidenskabelig mellem de passionerede helte og smukke heltinder, men gang på gang sættes den på prøve. Dog er sand kærlighed altid stærkest, og der er intet, den ikke kan overvinde.
Språk: Danska Kategori: Romance Serie: Den udødelige samling: 50 Översättare: Karen Vestergaard,Karen Vestergaard Karen Vestergaard

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-07-13
Längd: 5T 31M
ISBN: 9788711825105

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2015-10-01
ISBN: 9788711477656
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt