Læs så dér: Iqbal og den sorte Pjerrot - Manu Sareen

Læs så dér: Iqbal og den sorte Pjerrot

Læs så dér: Iqbal og den sorte Pjerrot

3,78 18 5 Författare: Manu Sareen
E-bok.
– Det er sådan, at Iqbal er kommet til at sprænge noget af skolen i luften …
... sagde betjenten. Og det er det. Iqbal skal nemlig udføre et fysikforsøg. Men med hjælp fra sin lillebror, Tariq, og noget viskelæder, lidt kontaktlim og en håndfuld grannåle kommer der mere fut i fysikforsøget end planlagt. Eksplosionen kommer i Nyhederne, og det er der nogle skumle typer, der ser. De er meget interesserede i den hemmelige eksplosions-formel. Da Iqbal og hans familie kort efter tager på campingferie i Jylland, er de derfor i større fare, end de aner.

Iqbal og den sorte Pjerrot er en forkortet og bearbejdet udgave af Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot.

Den første Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot, blev af Dagbladet Politiken kåret til Årets Børnebog 2006. Bogen vandt Orla-prisen 2008.

"Det er sjældent, man griner hjerteligt på hver side, selv om bogen er en børnebog. Det er vist ikke sket for undertegnede siden Bjarne Reuters allerførste jubelår. Nu sker det igen i røverhistorien om Iqbal Farooq og den sorte pjerrot af Manu Sareen." Steffen Larsen

Manu Sareen er født 1967 i Indien og opvokset i Danmark. Han er minister for Ligestilling og Kirke og minister for nordiske anliggender (R)
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Carlsen
Utgiven: 2013-04-22
ISBN: 9788711373460
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis