Provlyssna
Et kys til bruden - Barbara Cartland

Et kys til bruden

Et kys til bruden

3.7 61 5 Författare: Barbara Cartland Inläsare: Anne-Mette Johansen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Efter at den purunge Theolas forældre er omkommet, skal hun bo hos sin onkel, hertugen af Wellesbourne. Men hun møder kun kulde og foragt i sit nye hjem, og hendes glæde er derfor stor, da hun bliver udvalgt til at ledsage sin forkælede og selvglade kusine, Catherine, til Kavonia, hvis konge har anholdt om Catherines hånd. Men i Kavonia ulmer oprøret, og to dage før brylluppet slår det ud i lys lue, og Theola bliver midtpunktet i et drama, der fuldstændig ændrer hendes tilværelse ...

Barbara Cartland (1901-2000) var den mest produktive forfatter i det 20. århundrede. I alt blev det til over 650 bøger fra Cartlands romantiske hånd. Hun er oversat til 38 sprog, og med mere end 1 milliard solgte bøger på verdensplan er der ingen tvivl om, at Barbara Cartland er en af verdens største romantikere.

Cartlands bøger foregår i de finere engelske kredse og blandt eksotiske sigøjnere. Kærligheden er lidenskabelig mellem de passionerede helte og smukke heltinder, men gang på gang sættes den på prøve. Dog er sand kærlighed altid stærkest, og der er intet, den ikke kan overvinde.
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Elsebeth Eskestad

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-08-21
Längd: 5T 8M
ISBN: 9788711766378

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2015-09-01
ISBN: 9788711462805
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt