Adam og det mystiske spøgelseshus - Marie Markvard Andersen

Adam og det mystiske spøgelseshus

Adam og det mystiske spøgelseshus

0 0 5 Författare: Marie Markvard Andersen
E-bok.
Adam og det mystiske spøgelseshus er en vælge-selv-historie. Det betyder, at det er dig, der vælger hvordan historien udvikler sig, og hvordan den ender.

Historien handler om Adam, som skal passe sin lillesøster Trille. Adam gider ikke rigtig, og vil hellere spille computer, end at holde øje med Trille. Men pludselig er Trille forsvundet, og Adam må nu bevæge sig op til det mystiske, gamle hus for enden af vejen for at lede efter hende.
Der er bare én lille udfordring... Huset er slet ikke noget almindeligt hus. Det er et spøgelseshus, fyldt med faldgruber, mystiske væsner og fortryllede rum.

Skal Adam spørge den hvide dame om hjælp, eller den skøre urmager? Skal han samle den ring op, der ligger på trappen og tør han mon at gå forbi den trehovedede drage? Bliver han ædt af den uhyggelige kæmpeedderkop eller ender han i skoven hos de fortryllede nymfer? Det er alt sammen op til dig!

Måske slutter din historie ganske hurtigt. Og måske kommer du og Adam ud på en lang rejse, fyldt med hovedløse riddere, snedige vampyrer og hæslige hekse! Historien rummer over 300 afsnit og 47 slutninger, og det hele er bundet sammen på kryds og tværs. Du kan selv læse historien, og vælge hvor Adam skal gå hen. Eller I kan læse historien sammen, og hjælpe hinanden med de mange valg undervejs.

Uanset hvad, ønsker vi dig held og lykke på det storslåede eventyr!
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2014-02-03
ISBN: 9788711346020
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis