Lydia

5 1 5 Författare: Monica Ali
E-bok.
Hvad hvis Prinsesse Diana ikke var død i 1997? Hvad hvis tragedien i den parisiske Alma-tunnel ikke havde fundet sted? Hvor ville hun være, og hvad ville hun lave? Monica Ali giver sit bud på, hvordan verdens mest berømte kvindes liv havde set ud.

Lydia er en kvinde i slutningen af 40’erne, som bor i den lille by Kensington i USA. Hun lever et stille og begivenhedsløst aleneliv og arbejder på et dyreinternat for herreløse hunde. Hun har en kæreste og især tre rigtig gode veninder, men ingen af disse får lov til at komme tæt på hende. Hun bærer nemlig på en hemmelighed: Hun er prinsesse Diana, og hun har iscenesat sin egen død og gennemført transformationen til mrs Nobody, som det er lykkedes hende at være i 10-12 år.
Valget var svært, men da presset fra kongefamilien, pressen, mandens elskerinde og hendes egen psykiske ustabilitet blev for stort, valgte Lydia at forsvinde og tage en ny identitet ved en fingeret drukneulykkke i Sydamerika. Hun fik hjælp af privatsekretæren Lawrence, hvis version af historien fortælles i 1998. I brevform får vi detaljerne om, hvorledes Diana/Lydia blev bragt i sikkerhed i Brasilien, gennemgik omfattende kosmetiske operationer og ændring af alt det, der kunne afsløre hende: fx stemme, kropsholdning og øjenfarve.
Så får Kensington besøg af en kendt fotograf: John Grabowski har fulgt det engelske kongehus gennem en årrække og har leveret utallige gode skud til pressen. Hans foretrukne motiv indtil 1997 var prinsessen, hvis kropsholdning, ansigtsudtryk og øjne han kan udenad. Og ja, så sker det, der ikke må ske: Lydia er ikke længere i sikkerhed.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Vibeke Houstrup

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2011-10-20
ISBN: 9788711405956
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis