Provlyssna
Brændte sjæle - Inger Wolf

Brændte sjæle

Brændte sjæle

3,83 1008 5 Författare: Inger Wolf Uppläsare: Thomas Haugaard
Ljudbok.
E-bok.
DA ANTON JØRGENSEN MELDES SAVNET, må Østjyllands Politi erkende, at de har brug for assistance.

For selv om de ikke kan finde hans lig, antyder en række bizarre spor – et afhugget øre, en stor samling euforiserende svampe, et badeværelse hvor der tydeligvis er foregået noget blodigt – at de står over for en drabssag af de mere usædvanlige.

De kontakter psykiater Christian Falk, som før har ydet faglig bistand i forbindelse med deres efterforskninger. Han er ved at afslutte et større forskningsprojekt om seriemorderes hjerner og har netop gjort den foruroligende opdagelse, at en deltager har opgivet falsk identitet. Alligevel indvilliger han i at hjælpe.

Det skal vise sig at blive en sag, hvor han kommer til at sætte alt på spil, ikke blot professionelt, men også personligt. For da han går en mildest talt utraditionel vej for at skaffe sig indsigt i Antons sind, finder han ikke bare forklaringen på hans død; han får også besvaret nogle spørgsmål om sig selv, han har tumlet med hele livet.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Christian Falk: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-02-29
Längd: 8T 14min
ISBN: 9788771800401

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-01-22
ISBN: 9788771595925
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis