Provlyssna
Republikaneren - Lasse Holm

Republikaneren

Republikaneren

4 21 5 Författare: Lasse Holm Inläsare: Jesper Bøllehuus
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Rom, år 44 før vor tidsregning. Julius Cæsar, Roms diktator, er blevet myrdet. En gruppe senatorer, ledt af Marcus Iunius Brutus, har taget ansvaret for mordet, og de forsøger at genoplive demokratiet, mens byens befolkning kryber sammen i frygt for den magtkamp, alle ved er på vej.

Midt i det tiltagende kaos bliver lægen Demetrios bedt om at obducere liget, og resultatet tyder ikke på, at Brutus og hans kumpaner er de skyldige. Men kan Demetrios nå at afsløre den rigtige morder tidsnok til at forhindre endnu en blodig borgerkrig? Og står Rom overhovedet til at redde?

REPUBLIKANEREN er en storpolitisk krimi fra antikken, og sidste del i en trilogi, der beskriver den romerske republiks dødskamp.

FORFATTERPORTRÆT
Lasse Holm er født i Aarhus i 1968. Han er uddannet grafisk designer. i 2014 fik han sit gennembrud som forfatter med ROMEREN. I 2015 udkom GRÆKEREN til begejstrede anmeldelser. Begge bøger er solgt til udgivelse i Tyskland.

Skrevet om ROMEREN

"Lasse Holm skriver sig ganske mirakuløst ind blandt de ypperste. Og det er et fornemt selskab."
–Weekendavisen

"... tætpakket med intriger, grusomheder, flugt – Romeren er så decideret en actionkrimi. Handlingen udspiller sig i en af Roms mest dramatiske perioder ... god underholdning."
– Politiken, 4 hjerter

"Fortrinlig historisk roman(krimi) fra en blodig og spændende periode om politisk storhed og fald, hvor fiktive såvel som historiske personer optræder side om side. Godt gjort."
– Helle Winther Olsen, lektørudtalelse

"At forfatteren lader sin detektiv være græsk læge med en videnskabelig tilgang til følgeslutninger er blot en af bogens genistreger."
– bog.nu
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Demetrios-trilogien: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-02-26
Längd: 14T 54M
ISBN: 9788711597712

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-02-26
ISBN: 9788711571323
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis