Provlyssna
I magtens skygge - Viveca Sten

I magtens skygge

I magtens skygge

4,08 851 5 Författare: Viveca Sten Inläsare: Torben Sekov
Ljudbok.
E-bok.
Nora Linde holder ferie fra jobbet som anklager hos Bagmands-politiet med kæresten Jonas og deres lille datter. Men idyllen spoleres, da rigmanden Carsten Larsson flytter til øen. Han har et blakket ry. Der hviskes i krogene om hans lyssky forretninger med russerne, og det alt for luksuriøse hus, han er ved at bygge ud til vandet. Kapitalistsvin, kalder de lokale ham.

Byggeriet forløber heller ikke smertefrit. Er ulykkerne og de mærkelige hændelser tilfældige eller bevidst sabotage? Hvem kan man stole på, når man er uvenner med de fleste?

Thomas Andreasson undersøger sagen. Han er Noras bedste ven, og i krise. Det er næsten tyve år siden, han begyndte i politiet, og han bliver mere og mere i tvivl, om han orker at blive ved. At fortsætte med at grave i alt det skidt, sommerparadiset gemmer på. Og denne sag viser sig at rumme en hel del.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Sandhamn-serien: 6 Översättare: Karsten Nielsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-04-25
Längd: 11T 41min
ISBN: 9788771800357

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-03-04
ISBN: 9788771591637
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis