Provlyssna
Det glemte brev - Jillian Cantor

Det glemte brev

Det glemte brev

4,29 525 5 Författare: Jillian Cantor Uppläsare: Anne-Mette Johansen
Ljudbok.
E-bok.
I Østrig i 1938 må den unge Kristoff overtage sin jødiske mesters virke med at lave frimærker til tyskerne, da mester forsvinder under Krystalnatten. Selv om Kristoff sætter sit liv på spil, hjælper han den østrigske modstandsbevægelse med at lave falske identitetspapirer til jødiske familier. Da han midt i krigens brutale kaos forelsker sig hovedkulds i mesters datter Elena, må han finde en måde at redde hende og sig selv på.

I 1989 i Los Angeles støder Katie Nelson på sin fars frimærkesamling og sender den til vurdering hos eksperten Benjamin, som opdager et sjældent østrigsk frimærke fra 1940'erne på et brev, der aldrig er blevet afsendt. Katies far har Alzheimers, så for at finde svar på, hvor det mystiske brev kommer fra, rejser Katie til Berlin, hvor muren netop er faldet. Her bliver hun konfronteret med en familiehistorie fuld af lidenskab og tragedie, der går på tværs af kontinenter og generationer.

"En fantastisk page-turner." - New York Magazine

"Velskrevet historiefortælling og sympatiske karakterer." – Kirkus

"Opløftende på trods ... til læsere, der holder af at læse om anden verdenskrig." – Library Journal

"Cantor væver dygtigt fortællingen om to forskellige verdener sammen. Det glemte brev er en rørende historie om kærlighed, opofrelse og mod." – Shelf Awareness

"Håbefuld og gribende." - Booklist

Jillian Cantor er en amerikansk forfatter, der har skrevet en række populære bøger. Hun har både skrevet bøger til unge og voksne og har vundet flere litterære priser. Hendes bøger er blevet oversat til flere fremmedsprog og har opnået en bred læserskare verden over.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Lotte Kirkeby Hansen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-03-28
Längd: 9T 12min
ISBN: 9788711964811

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-03-27
ISBN: 9788711978757
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis